Singapore Blogs

  • 09.02.2009
  • sanne stevens
uitvergroten
geen titel

In het kader van de aflevering van 'Singapore Inc.' die vanavond wordt uitgezonden besteedt het Tegenlicht blog de komende week aandacht aan kritische bloggers uit Singapore.

In het kader van de aflevering van 'Singapore Inc.' die vanavond wordt uitgezonden besteedt het Tegenlicht blog de komende week aandacht aan kritische bloggers uit Singapore. We zullen de ontwikkelingen in de Singaporese 'bloggosphere' een week lang op de voet volgen. Ook zullen er een aantal gastbloggers op het Tegenlichtblog hun visie geven over het leven in Singapore.

Bloggers die aan het woord zullen komen zijn onder meer Alexander van Yawning Bread. Naast posts over de actualiteit en politiek, besteedt deze blogger ook veel aandacht aan de kijk op homoseksualiteit in

De essays van Groundnotes geven commentaar met een heel eigen ietwat sarcastische invalshoek.

Ed'sperience' gebruikt zijn blog voor filosofisch getinte beschouwingen over de Singaporese cultuur en de grote rol van etniciteit in deze maatschappij.

Naast deze en andere bloggers zal ook  de 'The online citizen' worden gevolgd voor een online blik op Singapore.

Blogger Edwin van Ed'sperience en Au Waipang van Yawning Bread komen aan het woord in een artikel over de schaduwzijde van Singapore Inc. op de Tegenlicht site.

Singapore.

reacties